Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Obertes les inscripcions al Campus esportiu de Sarral

Tindrà lloc del 6 de juliol al 14 d’agost, en horari de matí i amb dues modalitats diferents per infants i joves

Imatge d'una activitat del Campus esportiu del Sarral, en una edició anterior Imatge d'una activitat del Campus esportiu del Sarral, en una edició anterior CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 25 Juny 2020 10:33

Un any més l’Ajuntament de Sarral organitza el Campus esportiu que dona acollida als infants i joves del poble perquè visquin un estiu ple d’emocions i diversió.  El Campus tindrà lloc al llarg de sis setmanes, del 6 de juliol al 14 d'agost de 2020, en horari de matí, i hi haurà servei d’acollida al matí i al migdia.

Hi haurà dues modalitats, la infantil i la juvenil. La primera modalitat està pensada per a infants de P3 fins a sisè de primària i realitzaran activitats de natura, descoberta de l'entorn, esports sense contacte, jocs amb pilota, jocs de taula, tallers d'art i jocs d'aigua, entre d’altres. La segona modalitat està pensada per a joves de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO i faran activitats com senderisme, orientació, BTT, triatló, kayak a Siurana, esports alternatius, sortida a la platja, disciplines aquàtiques, combinada d'aventures (geocaching, escalada i tir amb arc), etc.

El Campus, que es durà a terme en diferents equipaments municipals, segueix totes les mesures i protocols de lleure i per aquest motiu, hi haurà una persona responsable formada específicament per a vetllar pel compliment de les mesures de seguretat i higiene que estableix el protocol d'activitats amb infants i joves aprovat pel PROCICAT. 

Per inscriure’s al Campus esportiu de Sarral cal omplir aquest formulari. Un cop omplert el formulari, s’enviarà un mail per completar el procés d’inscripció. Per a més informació sobre les inscripcions, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Sarral i per a més informació sobre el Campus esportiu es pot contactar amb el seu coordinador, Joan Torné a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 665 441 791. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: