Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Demanen la reobertura dels lavabos de la platja de Llevant de Salou

Trametran una queixa al consistori perquè siguin uns espais "en condicions higièniques i dignes"

Alguns usuaris s'han queixat que els lavabos siguin tancats Alguns usuaris s'han queixat que els lavabos siguin tancats REUSDIGITAL.CAT
Societat Isabel Martínez-Reus Digital / GDDCT
Dimarts, 23 Juny 2020 15:42

Malgrat la declaració del final de l'estat d'alarma aquest passat cap de setmana, la 'nova normalitat' dista molt d'assemblar-se al paisatge conegut per tots a la costa a finals del mes de juny. A les mascaretes omnipresents a la via pública, les botigues de souvenirs mig buides o directament tancades en poblacions com Salou, els xiringuitos oberts a mig gas i la gairebé nul·la presència d'estrangers, se sumen també canvis respecte a la vida quotidiana de la població.

Un exemple ha estat, dies enrere, l'absència de dutxes públiques a les platges de Salou i, sobretot, el tancament dels lavabos públics del mateix municipi com ara els de la platja de Llevant. Tot i la menor afluència de banyistes que en altres temporades, el tancament del servei de lavabos públics ha obligat als usuaris en cas d'urgent necessitat íntima a triar entre visitar un dels escassos locals de restauració oberts a primera línia o escollir la poc higiènica (i mediambientalment nefasta) opció d'emprar el mar com a urinari.

Una situació que ha generat queixes entre la ciutadania que coneix la zona i sap que habitualment els banys propers a la platja estan oberts en aquestes dates.

Podeu llegir l'article sencer a Reusdigital.cat

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: