Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra estableix restriccions en l’ús de les platges la nit de Sant Joan

A les platges no està permesa l'encesa de fogueres, la realització del "botellón" ni les concentracions multitudinàries

Imatge recent d'una platja de Torredembarra Imatge recent d'una platja de Torredembarra ANNA F. / AJUNT. DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 23 Juny 2020 07:54

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, ha emès un ban anunciant les restriccions d’ús de les platges del municipi durant la nit del 23 al 24 de juny amb l’objectiu de celebrar una festa de Sant Joan diferent i segura, i demanant prudència i responsabilitat a la ciutadania per evitar al màxim el risc de contagi de la Covid-19.

Mesures de protecció i d’higiene que cal respectar

Com a mesures de protecció, no es permet ni aglomeracions ni concentracions, i es recomana celebrar la revetlla en grups reduïts d’amics i familiars. També es recorda l'obligació dutilitzar la mascareta, mantenir la distància de seguretat de 2 metres, i rentar-se les mans amb aigua i sabó. A més, cal evitar contactes i no compartir menjar i estris a l’hora dels àpats.

Mesures de seguretat a les platges

Pel que fa a l'ús de les platges durant aquesta nit, no està permesa l’encesa de foc/fogueres, la realització de "botellón", ni la utilització d’aparells o instruments reproductors de música, ni les concentracions multitudinàries de persones.

A les 4 h de la matinada, la platja haurà de romandre buida per a dur a terme les tasques de neteja i desinfecció. També es prohibeix tota activitat que no respecti les mesures establertes per la Covid-19.

El ban d'alcaldia anima a la ciutadania a aprofitar aquestes circumstàncies "per retrobar-nos i gaudir amb la família i les amistats tot celebrant-la a casa, i fent cas de les ordres i recomanacions”.

Cal recordar que a principis del mes de maig, l’Ajuntament de Torredembarra ja va anunciar que suspenia els actes festius al carrer que s’organitzen per Sant Joan, la Festa Major de Baix a Mar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: