Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona reobre dilluns els parcs infantils de la ciutat

Els parcs es desinfectaran una o dues vegades al dia / Els infants de més de 6 anys hauran d'utilitzar mascareta

Imatge d'arxiu de la zona infantil del barri del Pilar, una de les que es va tancar amb l'entrada en vigor de l'estat d'alarma Imatge d'arxiu de la zona infantil del barri del Pilar, una de les que es va tancar amb l'entrada en vigor de l'estat d'alarma ALBA SANCHA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 21 Juny 2020 12:01

A partir de demà dilluns 22 de juny l’Ajuntament de Tarragona reobrirà tots els parcs infantils de la ciutat, amb motiu de l’entrada a la nova fase del desconfinament. Es farà de manera gradual, amb l’ajuda de la Brigada Municipal que anirà traient el precinte dels elements de joc i netejant els espais. El portaveu de l’equip de govern i conseller de Territori, Xavier Puig, ha destacat “la necessitat dels nens i nenes de poder gaudir dels parcs infantils després de tantes setmanes de sacrifici per part de la canalla” però també ha fet una petició molt clara als pares i mares per tal que el retorn sigui “amb precaució”.

La reobertura de dels parcs infantils es farà amb totes les mesures de seguretat per part de l’Ajuntament, ja que “es desinfectaran diàriament, una o dues vegades al dia” però al mateix temps Puig ha reiterat la necessitat de tots i totes de complir amb les següents normatives establertes: els nens i nenes de més de 6 anys hauran d’utilitzar mascareta, s’haurà de procurar que mantinguin la distància de seguretat de la forma més raonable possible i caldrà netejar-se sovint les mans”.

El mateix dilluns s’instal·laran cartells per advertir als usuaris d’aquestes normes d’ús tant en els elements de joc com en els espais comuns, “apel·lant a la responsabilitat dels pares i mares per al correcte compliment d’aquestes, no només per la seguretat dels nens i nenes sinó també per la dels seus acompanyants”, ha finalitzat Puig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: