Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El personal sanitari de l'Hospital de Santa Tecla denuncia la seva situació "precària"

Els treballadors i treballadores s'han concentrat aquest vespre a les portes de l'hospital i després s'han dirigit a l'Ajuntament de Tarragona

Treballadors i treballadores concentrats aquest dijous a la Rambla Vella de Tarragona Treballadors i treballadores concentrats aquest dijous a la Rambla Vella de Tarragona USOC
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 18 Juny 2020 21:44

Una setmana més, el personal sanitari de l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona han sortit al carrer per reivindicar la seva "situació precària". Aquest dijous, a les 20h, els treballadors i treballadores s'han concentrat a les portes de l'hospital i, a continuació, s'han dirigit a la plaça de la Font per fer sentir la seva veu davant de l'Ajuntament de Tarragona.

treballadors Santa Tecla concentració

Els i les manifestants duien pancartes com la del lema "Ja n'hi ha prou. I a nosaltres qui ens defensa? La sanitat és de tots". El personal també ha cridat el nom de l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, amb crist de "on estàs?". Segons el sindicat USOC, "el seu partit, ERC, ha donat l'esquena als sanitaris", a qui retreuen que la Xarxa Sanitària Santa Tecla -titular de l'hospital concertat- "servei de porta giratòria pels representants de l'ajuntament".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: