Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell presenta uns casals d’estiu adaptats a les mesures sanitàries per la Covid-19

Tindran lloc entre l’1 de juliol i el 28 d’agost, a l’escola Àngels Garriga a càrrec de l’Esplai Zig-Zag, i a l’escola Els Secallets a càrrec de l’associació Trèvol

Imatge de la roda de premsa de presentació dels Casals d'Estiu al Vendrell Imatge de la roda de premsa de presentació dels Casals d'Estiu al Vendrell AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 18 Juny 2020 14:09

Ja es poden fer les inscripcions als Casals d’Estiu del Vendrell, que tindran lloc entre l’1 de juliol i el 28 d’agost, a l’escola Àngels Garriga a càrrec de l’Esplai Zig-Zag, i a l’escola Els Secallets a càrrec de l’associació Trèvol. Les entitats, en coordinació amb la regidoria d’Infància i Joventut, han treballat perquè els infants puguin gaudir d’uns Casals d’Estiu amb totes les mesures sanitàries que comporta la Covid-19. L’objectiu és que, després d’uns mesos d’haver estat tancats a casa, els nens i les nenes tinguin uns espais i unes activitats de lleure de qualitat i sense perdre l’essència d’uns casals, com és el fet d’estar amb amics i amigues, fer noves amistats i gaudir plegats d’activitats i sortides.

Les inscripcions als Casals d’Estiu s’han de fer mitjançant correu electrònic. Tota la informació sobre les activitats, els horaris, els preus i quina documentació s’ha d’enviar a l’hora de fer la inscripció es pot consultar al web municipal, diferenciant els Casals d’Estiu al Vendrell i els Casals d’Estiu a Coma-ruga.

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, ha explicat que “per poder fer els Casals d’Estiu s’ha fet un pla consensuat amb les entitats per adaptar-los a les noves mesures sanitàries per la pandèmia de la Covid-19”. En aquest senti, Gràcia ha agraït l’esforç de les entitats “per tirar endavant aquests casals perquè els infants puguin gaudir d’unes activitats de lleure tan necessàries amb seguretat”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: