Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell tancarà parcialment les platges durant la revetlla de Sant Joan

El municipi avisa que "no es tolerarà" cap conducta de risc que pugui facilitar la transmissió de la covid-19

Imatge d'arxiu d'una platja de Calafell, en una temporada anterior Imatge d'arxiu d'una platja de Calafell, en una temporada anterior AJUNTAMENT DE CALAFELL
Societat ACN
Dimecres, 17 Juny 2020 08:43

L'Ajuntament de Calafell finalment tancarà una part de les platges del municipi durant la revetlla de Sant Joan per evitar situacions que puguin facilitar la propagació de la pandèmia. Tot i que en un inici havia descartat el tancament, aquest dimecres ha anunciat que vetarà l'accés als sectors més naturalitzats i només es podrà entrar a les platges més urbanes.

D'aquesta manera, estaran obertes les zones entre el Port i Cunit, i entre Mas Mel i Calafell. Segons ha anunciat el consistori en un comunicat, "no és realista plantejar un tancament total" perquè el municipi compta amb cinc quilòmetres lineals de platges, on hi ha més de mig centenar d'accessos. El govern municipal ha advertit que "no es tolerarà" cap conducta de risc.

Al mateix temps, l'Ajuntament s'ha sumat a la petició d'altres consistoris, com el del Vendrell, i ha demanat a Renfe que la nit del 23 de juny no ampliï l'oferta de trens de la línia R2 Sud. La intenció és frenar l'habitual arribada massiva de gent durant la nit de la revetlla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: