Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Estiu sense festes a Cunit a causa de la Covid-19

Els 1,5 MEUR que es deixaran d'ingressar enguany obliga a destinar el cost de les festes a les noves necessitats socials de les famílies del municipi

La Fira d’Artesania i d'altres festivals, cicles i esdeveniments no se celebraran aquest estiu a Cunit La Fira d’Artesania i d'altres festivals, cicles i esdeveniments no se celebraran aquest estiu a Cunit AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Juny 2020 19:47

El govern de Cunit ha acordat no celebrar les activitats de la temporada estival enguany, com a mesura de prevenció i de seguretat davant el risc de contagis de la Covid-19. A més, davant el gir que el govern li ha donat al pressupost municipal, reduïnt prop d’1,5M d’€ (quantitat que es preveu deixar d’ ingressar) i de les noves necessitats socials de les famílies del municipi, es destinarà el cost de les festes que s’havien de celebrar a fer front a la nova situació i a l’atenció i necessitats sobrevingudes de cunitencs i cunitenques.

El primer gran esdeveniment del mes de juliol és la Festa Major d’Estiu (10 de juliol) dedicada a Sant Cristòfol, que aquest juliol no es celebrarà. Altres activitats programades i que no es celebraran són: la Xarel·lada, la Fira d’Artesania, el Food Truck Festival, el Volei Nit, el Cicle de concerts Nits de Glòria, el Shopping Night, el Festival de l’Humor, la Fira d’Estiu, entre d’altres.

Les circumstàncies especials de la crisi sanitària per la Covid-19 han fet que el Pressupost Municipal d’adapti a les necessitats sorgides tant per les famílies com pels empresaris i comerciants del municipi. L’ajuntament li ha donat un gir al pressupost, reduïnt un total d’1,5M d’€, que és el que s’ha previst que es deixarà d’ingressar a causa dels efectes de la pandèmia.

Per aquest motiu i també amb l’objectiu de continuar treballant per la no progragació del virus, i evitar aglomeracions, s’ha acordat no celebrar les activitats que normalment tenen lloc a l’estiu i destinar els costos a la recuperació de la crisi sanitària al municipi.

La regidora de Cultura, Montse Cámara, explica que “seguirem fent esforços per estar al costat de tots els cunitencs i cunitenques. Volem que l’estiu es gaudeixi amb seguretat i que es minimitzi el risc de contagi, de tota manera, prepararem un gran reeencontre de cara al 2021 si tot evoluciona positivament. Ara toca continuar treballant pel benestar de les famílies”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: