Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell prohibirà l'accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan

El municipi demana a Renfe que no ampliï la freqüència de trens la nit del 23 de juny

L'Ajuntament del Vendrell també ha demanat a Renfe que no ampliï la freqüència de trens la nit del 23 de juny L'Ajuntament del Vendrell també ha demanat a Renfe que no ampliï la freqüència de trens la nit del 23 de juny ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimarts, 16 Juny 2020 16:30

L'Ajuntament del Vendrell finalment prohibirà l'accés a les platges durant la revetlla de Sant Joan. Tot i que en un primer moment havia assegurat que no vetaria l'entrada i només es vigilaria que no s'hi fes cap celebració o concentració en grup, aquest dimarts ha anunciat que no es permetrà anar a la sorra a partir de les 20 h del dia 23 de juny. El consistori vol evitar situacions de risc de propagació de la covid-19 i ha dit que només permetrà acudir als xiringuitos. Al mateix temps, l'Ajuntament ha demanat a Renfe que no ampliï la freqüència de trens de les línies R2 i R4 de Rodalies cap a Sant Vicenç de Calders la nit del 23. L'objectiu és reduir l'habitual massiva afluència de gent que visita el municipi per celebrar la revetlla.

Amb el tancament de les platges, el Vendrell se suma a les mesures anunciades pels consistoris propers de Cunit, Cubelles, Vilanova i la Geltrú i Sitges. Un degoteig que arriba després de les recomanacions de Protecció Civil per evitar les revetlles a la sorra i després que l'Ajuntament de Barcelona anunciés el tancament de les platges de la capital catalana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: