Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Kenneth Martínez, nou primer secretari del PSC del Camp de Tarragona

L’alcalde del Vendrell i la nova comissió executiva han obtingut el suport del 88% dels 118 delegats i delegades

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha estat elegit avui primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, amb el 88% dels vots L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha estat elegit avui primer secretari del PSC del Camp de Tarragona, amb el 88% dels vots PSC CAMP DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Juny 2020 14:25

Kenneth Martínez ha estat elegit com a primer secretari del PSC del Camp de Tarragona pels propers quatre anys. L’alcalde del Vendrell i la nova comissió executiva han obtingut el suport del 88% dels 118 delegats i delegades que representaven a totes les agrupacions socialistes del Camp de Tarragona i el Baix Penedès, així com els 10 delegats de la Joventut Socialista de Catalunya.

Pel que fa a la nova direcció elegida al Congrés, queda constituïda per les següents persones: Sandra Ramos com a vice-primera secretaria i responsable d’estratègia política, Imma Costa vice-primera secretaria i responsable de coordinació territorial, David González com a secretari d’organització, Sandra Guaita secretaria de polítiques feministes, Salvador Ferré secretari de finances, Rosa Maria Ibarra secretaria de coordinació parlamentària, Nicolas García secretari de formació, Angèlica Muñoz secretaria de desenvolupament sostenible, Josep Masdeu secretari de política municipal, Laura Moya, secretaria de moviments socials, Joan Ruiz secretari d’implantació territorial, Maria Jesús Sánchez, secretaria de món rural, Óscar Sánchez secretari de transició industrial, Maria Isabel Martínez secretaria de ciutadania i Fran Morancho secretari de turisme.

En relació a la composició de la nova executiva Kenneth Martínez ha subratllat que “es tracta d’un equip transversal i multidisciplinar que combina renovació, saba nova i experiència, equilibrada territorialment i que es proposa donar un nou impuls, una forta embranzida, al projecte socialista a les comarques tarragonines.”

Per la seva banda, qui ha estat primer secretari de la federació aquests darrers quatre anys, Roc Muñoz, ha agraït la confiança dipositada en ell durant aquest període i ha encoratjat als militants i simpatitzants socialistes a “continuar treballant per fer realitat el projecte de progrés per les comarques tarragonines que representa el socialisme democràtic. En aquest objectiu sempre podreu comptar amb el compromís d’aquest que us parla.”

El nou primer secretari dels socialistes tarragonins, Kenneth Martínez, ha afirmat que “els i les socialistes representem un projecte de progrés i de futur per les comarques tarragonines, sense exclusions. El Camp de Tarragona mereix més. Aquests darrers anys els Governs independentistes no han invertit a les nostres comarques que han estat condemnades a l’oblit per part de la Generalitat. Hem de passar pàgina i guanyar un Govern liderat per Miquel Iceta que cregui i aposti pel Camp de Tarragona i la seva gent. El sud també existeix i té molt a dir.”

En aquest sentit, Kenneth Martínez ha subratllat que el PSC defensarà que les comarques tarragonines rebin les inversions que mereixen, com a mínim, pel pes de la seva població i de la seva generació d’activitat econòmica en el conjunt nacional. “No pot ser que siguem el 10% de la població, el 12% del PIB català i rebem menys del 5% de les inversions dels pressupostos de la Generalitat amb aquest Govern de Junts per Catalunya i ERC. Els i les socialistes serem la veu que defensi les comarques tarragonines al Parlament i a tots els òrgans de representació política.”

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha estat el responsable de cloure el Congrés dels socialistes de les comarques del Camp de Tarragona que s’ha dut a terme, per primer cop, de forma telemàtica.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: