Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix Cunitactiva, un grup de joves que vol impulsar nous projectes d’acció comunitària

La presentació virtual dels objectius i propostes dels joves tindrà lloc aquest dissabte 13 juny, a les 17h

La presentació del col·lectiu Cunitactiva comptarà amb la presència dels joves actors Hajar Brown i Ayoub El Hilali La presentació del col·lectiu Cunitactiva comptarà amb la presència dels joves actors Hajar Brown i Ayoub El Hilali CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 12 Juny 2020 20:30

Aquest dissabte 13 de juny, a les 17h, tindrà lloc la presentació del nou grup juvenil d’acció comunitària Cunitactiva, que tindrà lloc a través del sistema streaming del canal Youtube oficial de l’Ajuntament de Cunit.

A l’acte es faran públics els objectius i propostes a càrrec dels mateixos joves d’origen divers impulsors del grup. A més, es comptarà amb la participació de dos convidats especials: Hajar Brown i Ayoub El Hilali, joves referents, actors d’èxit nacional i internacional amb els quals es mantindrà una conversa sobre el paper del compromís i l’activisme social per transformar l’entorn.

Cunitactiva forma part d’un projecte d’acompanyament i dinamització social i comunitària per tal de donar veu a nous referents i fomentar l’associacionisme juvenil.

L'origen de la iniciativa

La iniciativa és fruit d’un projecte de participació ciutadana del Servei de Mediació i Convivència de l’Ajuntament de Cunit amb la col·laboració de l’associació Azahara per dinamitzar el teixit social i promoure l’associacionisme juvenil de base comunitària. El procés va iniciar-se ara fa uns mesos, en una primera etapa amb la xerrada 'Joves que inspiren: emprenedoria i diversitat' on hi van participar diferents referents juvenils d’origen divers. A continuació, al llarg d’aquestes últimes setmanes s’ha estat treballant en la següent part del procés acompanyant diversos joves que han mostrat el seu interès en formar part d’un grup actiu de participació.

Tot i la crisi de la Covid-19 el grup ha estat treballant reunint-se en línia aportant les seves idees i participant en grups de debat i treball col·lectiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: