Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès no obrirà la piscina municipal per la "complexitat" de complir les mesures sanitàries

L'Ajuntament assenyala que l'equipament podria convertir-se en focus de contagi de la covid-19

Piscina municipal de la Bisbal del Penedès Piscina municipal de la Bisbal del Penedès AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS
Societat ACN
Dimarts, 09 Juny 2020 16:27

L'Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha anunciat que no obrirà la piscina municipal aquest estiu. Des del consistori assenyalen que les mesures sanitàries decretades pel govern espanyol per evitar la propagació de la covid-19 són "summament complicades" de complir. Recorden que les piscines recreatives es poden obrir si es limita l'aforament al 30%, s'estableix un sistema de cita prèvia, es controla la temperatura als usuaris i es fa una desinfecció constant dels espais de contacte habitual.

El govern assegura que és "impossible" establir uns mecanismes de control que assegurin el compliment de les mesures "amb el rigor que caldria", de manera que la piscina podria convertir-se en un focus de contagi del coronavirus.

Al mateix temps, el consistori apunta que implementar totes les mesures de seguretat acabaria provocant un dèficit econòmic en la gestió de la piscina. "És un any excepcional i calen mesures excepcionals", conclou el govern en un comunicat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: