Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Envien postals commemoratives a les persones de més de 75 anys de Cambrils

El record és una il·lustració de l’artista cambrilenca Nuri Mariné pels protagonistes de l’Homenatge a la Vellesa cancel·lat per la pandèmia

El record és una il·lustració creada per l’artista cambrilenca Nuri Mariné El record és una il·lustració creada per l’artista cambrilenca Nuri Mariné AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 06 Juny 2020 14:23

L’Associació d’Antics Alumnes de la Salle i el Departament de Festes de l’Ajuntament de Cambrils enviaran postals commemoratives a les més de 2.500 persones de més de 75 anys que viuen al municipi i que haurien estat convidades enguany a l’Homenatge a la Vellesa, que s’ha hagut de cancel·lar aquest 2020 a causa de la pandèmia. El record és una il·lustració de l’artista cambrilenca Nuri Mariné creada expressament per l’ocasió.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, també s’ha dirigit a tots els homenatjats i homenatjades a través d’un vídeo per agrair-los tot el que han aportat a la societat i a la ciutat al llarg de la seva trajectòria vital. L’alcaldessa lamenta que la cancel·lació d’aquesta trobada anual que serveix justament per donar les gràcies a aquesta generació pel que ha donat i ensenyat. Finalment, Mendoza s’acomiada desitjant que tothom estigui bé i que aviat es puguin saludar presencialment per les places i carrers del municipi.

L’Homenatge a la Vellesa està organitzat per l’Associació d’Antics Alumnes de la Salle amb el suport de l’Ajuntament i és un dels actes més tradicionals i emotius del programa de la Fira de Cambrils, que també s’ha hagut de suspendre. La primera edició d’aquesta festa dedicada a a les persones grans es va celebrar el 1958 i des de llavors ja s’ha portat a terme 62 edicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: