Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentracions arreu del territori contra la prohibició d'exhibir banderes no oficials als edificis públics

Les convocatòries cridaven a evitar el confinament de la llibertat d'expressió

Imatge dels assistents a la concentració gironina en contra de la regressió de drets i llibertats amb paraigües sota la pluja Imatge dels assistents a la concentració gironina en contra de la regressió de drets i llibertats amb paraigües sota la pluja ALEIX FREIXAS / ACN
Societat ACN
Dimecres, 03 Juny 2020 20:42

Municipis d'arreu de Catalunya han estat escenari aquest dimecres a la tarda de concentracions en contra de la sentència del Tribunal Suprem que prohibeix exhibir banderes no oficials als edificis públics, en una decisió que inclou, per exemple, la bandera independentista catalana o la que agrupa el moviment lgtbi.

Les xarxes socials han recollit convocatòries de municipis del Camp de Tarragona, de les Terres de l'Ebre, de l'Àmbit Metropolità de Barcelona o de les Comarques Gironines, entre d'altres.

Per exemple, a Girona una vintena de persones s'han concentrat davant de la plaça del Vi en contra de la "regressió de drets i llibertats" a Catalunya.

Les convocatòries cridaven a evitar el confinament de la llibertat d'expressió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: