Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Vendrell convida a la ciutadania a participar en l’elaboració d’un protocol davant les violències sexuals

El protocol l’elabora l’Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb l’Agència Catalana de Joventut i l’Observatori Noctàmbul@s

Per participar, cal inscriure's al formulari web Per participar, cal inscriure's al formulari web AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Juny 2020 12:08

L’Ajuntament del Vendrell, conjuntament amb l’Agència Catalana de Joventut i l’Observatori Noctàmbul@s, ha iniciat un procés per elaborar un Pla d’actuació i un Protocol davant les violències sexuals als espais festius del Vendrell. Un del grups de treball fonamentals on s’abordaran i s’identificaran els aspectes a definir en el document final és la Comissió Participativa.  A aquest grup de treball hi estan convidades totes aquelles persones del territori que vulguin participar-hi, posant especial èmfasi en aquells col·lectius o persones que tenen implicació i desenvolupen activitats relacionades amb la temàtica, que porten temps treballant des d’una perspectiva de gènere i feminista, o bé que els afecta directament amb les accions que presumiblement es duran a terme per intervenir en els espais festius. 

La Comissió Participativa recollirà tant informació clau sobre el territori, com aportacions, idees i propostes que vestiran el Protocol que s’està elaborant. A més, aquest grup de treball serà l’encarregat de definir les accions bàsiques del pla d’actuació, tot prioritzant les línies d’actuació que consideri prioritàries al territori.

Donada la situació sanitària, la  primera trobada de la Comissió es durà a terme en línia, la setmana del 8 al 12 de juny. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest enllaç.  

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: