Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC celebrarà el 13 de juny el Congrés de la Federació que ha d’elegir líder Kenneth Martínez

Si no hi ha cap sorpresa, l'alcalde del Vendrell rellevarà Roc Muñoz com a primer secretari de la Federació del Camp de Tarragona

L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, apunta com a nou primer secretari del PSC de la Federació del Camp de Tarragona L'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, apunta com a nou primer secretari del PSC de la Federació del Camp de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat Tots 21 / GDDCT
Dilluns, 01 Juny 2020 15:18

El PSC celebrarà finalment el proper 13 de juny el Congrés de la Federació del Camp de Tarragona, una de les últimes de Catalunya que resten per escollir el seu primer secretari i la nova executiva. En aquest sentit, es preveu que donarà llum verda a la candidatura de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, si no hi ha una sorpresa inesperada. Les candidatures es poden presentar el mateix dia del Congrés si hi ha el número d’avals suficients.

Martínez ha confirmat a Tarragona21 que té la intenció de presentar-se. El candidat va fer una ronda de consultes a la militància al febrer i ara està ratificant el suport donat el parèntesi per la crisi de la covid-19.

Podeu llegir l'article sencer en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: