Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cunit comença la Fase 2

L’OAC de l’Ajuntament de Cunit comença a atendre aquest dilluns amb cita prèvia

L'Ajuntament de Cunit ha fet tasques de desinfecció prèvies a l'obertura de comerços i establiments de restauració L'Ajuntament de Cunit ha fet tasques de desinfecció prèvies a l'obertura de comerços i establiments de restauració AJUNTAMENT DE CUNIT
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 01 Juny 2020 11:21

Després que el govern espanyol hagi aprovat la proposta de la Generalitat d’avançar en la desescalada el sector sanitari de l’Alt Penedès, Garraf i Cunit cap a la Fase 2, el municipi del Baix Penedès ha iniciat aquest dilluns el canvi de fase.

Això vol dir que, igual que va passar amb el pas a la primera fase, només estarà permesa la mobilitat en aquest àmbit sanitari, no al Baix Penedès ni a la resta de la Regió sanitària Metropolitana sud.

Els canvis de la Fase 2

Una de les principals novetats que aporta la Fase 2 és l’ampliació dels aforaments de les terrasses de bars i restaurants al 50% i l’obertura dels interiors amb un màxim del 40% de la seva capacitat.

Amb l’entrada a la fase 2 , l’Ajuntament de Cunit també amplia l’horari de tancament de les terrasses a la 01.00h, fins el proper diumenge l’hora màxima són les 11 de la nit.

Es permetran les reunions de fins a 15 persones sempre mantenint la distància de seguretat de dos metres i s’eliminen les franges horàries per fer esport i sortir a passejar, tot i que s’ha d’evitar les franges horàries reservades a persones de més de 70 anys (de 10h a 12h i de 19h a 20h).

Tot i l’entrada a la Fase 2, les platges del municipi encara no estaran obertes al bany. L’ajuntament cotinua treballant per posar-les a punt per la temporada, tant a nivell de bany com a nivell de serveis.

L’OAC comença a atendre amb cita prèvia

Aquest dilluns 1 de juny, coincidint amb l’entrada de Cunit a la Fase 2 de la desescalada, l’OAC de l’Ajuntament comença atendre de forma presencial, únicament amb cita prèvia.

Per a sol·licitar aquesta hora concertada, cal trucar al 977 67 40 80, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14h. També continua l’atenció telefònica i no presencial al mateix número de telèfon.

En aquest enllaç de l’OAC virtual hi trobareu més informació d’interès així com els videos explicatius sobre com fer registres d’entrada a la seu electrònica.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: