Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Delegats de CGT es concentren a les portes d'Ambulàncies Egara a Tarragona

Els representants sindicals han reivindicat un "Transport Sanitari Públic Digne, Segur i de Qualitat"

Els representants sindicals han reivindicat un "Transport Sanitari Públic Digne, Segur i de Qualitat" Els representants sindicals han reivindicat un "Transport Sanitari Públic Digne, Segur i de Qualitat" CGT REUS
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 27 Mai 2020 16:09

Delegats de les seccions sindicals de CGT a Ambulàncies Egara s'han concentrat aquest migdia del dimecres 27 de maig davant de les instal·lacions que té Ambulàncies Egara a Tarragona, al polígon industrial Riu Clar, per reivindicar un "Transport Sanitari Públic Digne, Segur i de Qualitat".

Els concentrats han fet lectura d'un comunicat en el què han començat "mostrant el màxim respecte i solidaritat envers totes aquelles persones que s’han vist afectades per la pandèmia de la COVID-19, fent arribar, molt especialment, el nostre condol més sincer a qui hagi patit la tragèdia que suposa la pèrdua d’éssers estimats".

En el comunicat han denunciat, entre d'altres coses, "la falta d’Equips de Protecció Individual (EPI) que s’arrossega des que tot això va començar, que tinguem companys ingressats o en quarantena, posant en risc a les seves famílies i veïns". 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: