Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp flexibilitza les mesures de prevenció

Millora l'aforament  a les sales de vetlla i de cerimònies i s'amplia l'horari del Cementiri General

Imatge d'arxiu del Tanatori Municipal de Reus Imatge d'arxiu del Tanatori Municipal de Reus ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Mai 2020 09:25

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp flexibilitza des d’aquest dilluns, 25 de maig les mesures de prevenció davant l’emergència sanitària pel Covid-19, d’acord a la nova normativa inclosa en la fase 2 del desconfinament. 

Així doncs, les sales de vetlla del Tanatori Municipal, s'utilitzaran amb un límit màxim de 15 persones en cada moment, siguin o no convivents. En el cas de difunts per Covid-19 es manté la suspensió de les vetlles i les cerimònies de comiat fins a nou avís. Pel que fa a les sales de cerimònies del tanatori i crematori municipals, es permet un aforament màxim de 50 persones.

Les comitives d’enterraments o els comiats per cremació dels difunts al Cementiri General o al Crematori Municipal, es limitaran a un màxim de 25 persones, entre familiars i amics. En el cas de difunts per COVID 19 caldrà acreditar mitjançant document oficial o declaració responsable que no s’ha tingut contacte amb la persona difunta.

Cementiri General de Reus

L'horari de visites al Cementiri General de Reus serà, del 25 al 31 de maig, de 16.00 h a 19.00 h, i de l’1 al 7 de juny, de 10.00 h a 13.00h.

En aquesta fase és obligatori l’ús de les mascaretes a la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre i quan no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal d’almenys dos metres.

Cerimònies de comiat

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp oferirà la possibilitat de fer una cerimònia de comiat a les famílies de les persones mortes durant l’emergència sanitària que no van poder celebrar-la en el seu moment, com a conseqüència de les mesures de prevenció. L’empresa de l’Ajuntament es posarà en contacte amb els familiars usuaris dels serveis municipals per oferir-los la possibilitat de realitzar aquella cerimònia de comiat que no van poder fer en el moment de de la mort del familiar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: