Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repatrien des del Marroc el cos de l’exjugador del CF Reus, Pepe Pérez

El vaixell va arribar al vespre a Màlaga, des d’on es preveu que es traslladi el cos cap a Reus durant aquest dissabte

Imatge de Pepe Pérez Imatge de Pepe Pérez CEDIDA
Societat Reus Digital
Dissabte, 23 Mai 2020 13:07

Les despulles de Pepe Pérez van sortir del Marroc en vaixell aquest passat divendres, després que el consolat espanyol hagi donat el permís per a la seva repatriació. El vaixell va arribar al vespre a Màlaga, des d’on es preveu que es traslladi el cos cap a Reus durant aquest dissabte.

Amb les despulles també viatja la seva dona, Anna Giménez, qui, juntament amb la filla d'ambdós, han hagut de fer molts esforços per aconseguir que el cos de l’exjugador del CF Reus sigui traslladat a la nostra ciutat. La dificultat s’ha vist accentuada per la situació de la pandèmia de la Covid-19. El finat va morir el passat 10 de maig en un accident al Marroc, on residia amb la seva dona per qüestions de feina.

En un principi, les solucions que oferia el consolat espanyol és que la dona podia sortir del Marroc però sense el fèretre amb les despulles del marit, o enterrar-les en aquell país i repatriar-les al cap d’un temps. Unes opcions que els familiars van desestimar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: