Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus continua el programa online de formació per a les entitats

Aquesta iniciativa està organitzada per la regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus

La sessió va a càrrec d'Irene Borràs, economista i experta en direcció i gestió d'entitats no lucratives La sessió va a càrrec d'Irene Borràs, economista i experta en direcció i gestió d'entitats no lucratives AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Mai 2020 10:29

En el marc del cicle de píndoles de formació online per a entitats, organitzat des de la regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus, aquesta setmana arriba el torn de la reflexió. Amb el títol, ‘I ara, què fem?’ s'ofereix a tots els ciutadans unes pautes per continuar enfortint a les associacions i les entitats de la ciutat. La formació va a càrrec d'Irene Borràs, economista i experta en direcció i gestió d'entitats no lucratives.

Després de dos mesos de confinament, la població segueix trobant-se en un estat incert. En la xerrada, Borràs convida a la reflexió sobre què es pot fer tant d'una manera col·lectiva com individual, com es reprèn el dia a dia i també ofereix unes pautes de com posar en marxa de nou l'entitat. El primer que es recomana és dedicar un temps a pensar i, en aquest sentit, es convida a fer un primer pas entre les juntes directives de cada entitat per marcar les urgències i les accions que cal emprendre per no aturar del tot l'activitat o la connexió amb el ciutadà o els socis.

Per Borràs és important definir responsables i fixar un calendari de treball. També pot ser un bon moment per parlar amb les persones sòcies. Demanar-los què volen fer, si volen responsabilitzar-se d’alguna activitat, que votin propostes d’activitats fetes... I repensar la tardor en petit format. La formació està encaminada a mostrar com la situació actual pot ser una oportunitat per replantejar activitats i fer programació d'activitats per a menys quantitat de persones. Finalment, deixa clar que, en tots els replantejaments caldrà tenir en compte les recomanacions sanitàries i posar tota la cura per tal d'evitar.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: