Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Donen quatre ordinadors a famílies necessitades del Baix Penedès

La URV, a través de l’ONG Labdoo, els ha donat als Serveis Socials del Consell del Baix Penedès per les famílies que ho necessitin

L'ONG Labdoo recuperen ordinadors, els reparen i els donen a escoles L'ONG Labdoo recuperen ordinadors, els reparen i els donen a escoles CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 21 Mai 2020 10:52

L'Oficina de Compromís Social de la URV, a través de l'ONG Labdoo, ha donat quatre ordinadors a l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per famílies de la comarca que ho necessitin, i que han estat valorades des del Departament de Serveis Socials.

L’ONG Labdoo realitza una tasca molt important, sobretot ara, en el marc d’una situació de crisi com l’actual. Recuperen ordinadors en desús i els reparen instal·lant-hi programari educatiu i els distribueix a escoles d'arreu del món, tots a cost zero. En cas d'haver-se de fer una nova reparació, s'encarreguen les mateixes escoles i instituts que incorporen el projecte com una assignatura.

Després de detectar la manca d’accés a Internet a través d’ordinadors en moltes llars durant el confinament, des de Labdoo s’ha iniciat una nova campanya de recollida d’ordinadors portàtils per fer front a la bretxa digital que pateixen alguns estudiants, sobretot els més petits, i que perjudica el seu progrés educatiu.

Des del Consell Comarcal es valora molt aquesta donació. Els ordinadors seran entregats properament a les famílies que des del Departament de Serveis Socials es valori que més ho necessiten.

Es pot trobar més informació sobre l’ONG Labdoo i fer donacions a través del seu web

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: