Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mercats i restauradors de Tarragona s’uneixen per servir àpats solidaris al menjador social Sant’Egidio

Cada dijous, els productes del recapte solidari del Mercat Central i Mercat de Torreforta es posen a disposició d’un cuiner de l'AEHT Ciutat perquè elabori el menú

Se serviran àpats solidaris cada dijous Se serviran àpats solidaris cada dijous AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Mai 2020 13:58

Els mercats públics de Tarragona i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat (AEHT Ciutat) sumaran esforços per servir un àpat solidari cada dijous als usuaris del menjador social de la comunitat de Sant’Egidio, a la Part Alta. Els mercats públics de Tarragona han arribat a un acord de col·laboració amb el menjador social de Sant’Egidio així com amb l’AEHT Ciutat, de manera que cada dijous, els productes del recapte solidari del Mercat Central i Mercat de Torreforta es posaran a disposició d’un cuiner de l’Associació, que elaborarà el menú del menjador social.

La comunitat de Sant Egidio ofereix, des de fa tres anys, tres àpats per setmana a més de mig centenar de persones sense llar o sense recursos. En les darreres setmanes, els 15 voluntaris que col·laboren de forma habitual han vist com s’intensificaven les demandes i han arribat a donar cobertura a més de 65 persones per àpat. La iniciativa conjunta va començar fa dues setmanes. El primer restaurant que va oferir els seus serveis va ser La Morada. La setmana passada, l’àpat va anar a càrrec dels responsables del restaurant Cup Vell.

Des de l’inici de la crisi sanitària de la Covid-19, tant l’empresa de mercats com l’AEHT Ciutat van iniciar dos projectes solidaris amb la finalitat de recaptar aliments i destinar-los a menjadors socials, Creu Roja i Càritas, que durant les darreres setmanes han vist multiplicades les demandes assistencials. Cada dimecres i dissabte al Mercat Central i cada dissabte al de Torreforta i el mercadet de la Móra, hi ha punts de recapte d’aliments.

Les persones que vulguin fer donacions poden enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Els aliments es destinen als menjadors socials Taula Amiga i Joventut i Treball, així com a la Creu Roja. Per la seva banda, l’AEHT Ciutat recull aliments cada dimecres a 15 establiments associats i els fa arribar a Càritas Parroquial.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: