Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dimiteix la delegació de Calafell de la Lliga Contra el Càncer

L'equip sortint diu que no se sent recolzat per l'actual direcció i prefereix continuar fent tasques de voluntariat a través de nous projectes

Imatge d'arxiu de l'equip de la delegació a Calafell de la Lliga Contra el Càncer, conegut popularment com "L'Equipassuuu" Imatge d'arxiu de l'equip de la delegació a Calafell de la Lliga Contra el Càncer, conegut popularment com "L'Equipassuuu" CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 05 Mai 2020 08:29

La delegada a Calafell de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i les Terres de l'Ebre, Judit Alujes, ha anunciat a través d'un comunicat la seva dimissió i de la major part de l'equip de la delegació. Alujes agraeix "a tota la gent que ens ha donat el seu suport i a la gent solidària que, amb el seu donatiu, ha fet possible complir amb la nostra tasca". La fins ara delegada també ha tingut bones paraules per l'exdirector de la Lliga, David Ortega, "persona que ens havia donat sempre tot el seu suport". Amb l'arribada de la nova direcció, la delegada es lamenta que "ens vàrem trobar amb una manca de col·laboració, unes formes d'actuar i unes maneres de treballar envers el nostre equip que no creiem que fossin les més adients", motiu que hauria estat el detonant de la dimissió.

Nous projectes

Però per l'equip sortint de la delegació de Calafell -també conegut col·loquialment com "l'Equipasuuu"-, aquesta decisió és només "un punt i seguit" perquè consideren que amb tot aquest temps organitzant activitats per recaptar diners per als malats oncològics, les seves famílies i la investigació de la malaltia, han adquirit una gran experiència per encarar nous reptes. Tant és així que que ja estan treballant en un nou projecte "molt més modern, més ampli, amb el suport necessari i la llibertat suficient per encarar tots els reptes que puguem assolir".

Judit Alujes ha avançat que aquest nou projecte permetrà mantenir pràcticament tota l'activitat que feien com a delegació: paradetes a peu de carrer, xerrades, conferències, manualitats confeccionades per l'equip i actes de collita pròpia del grup com la Masterclass Solidària, la Festa 80-90 a la discoteca Vip's de Calafell que van organitzar amb l'Associació de la Fibromiàlgia, o la caminada nocturna solidària del mes de juliol. També anuncien que seguiran donant suport, ajuda i participació als actes solidaris que realitza l'Ajuntament de Calafell si aquest ho considera oportú.

Finalment, Alujes fa una crida a "seguir creixent, construint i sumant, perquè la il·lusió no ens atura, ni ens aturarà, tot el contrari, ens fa molt més forts".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: