Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Buhos posen a la venda mascaretes solidàries amb el personal de l'Hospital del Vendrell

Els beneficis generats amb la venda aniran destinats a ajuts per als sanitaris que treballen lluitant contra el Covid-19

La mascareta negra dels Buhos serà solidària amb el personal sanitari de l'Hospital del Vendrell La mascareta negra dels Buhos serà solidària amb el personal sanitari de l'Hospital del Vendrell CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 03 Mai 2020 12:54

El grup calafellenc Buhos ha posat a la venda -a través de la seva botiga online- unes mascaretes negres amb el seu nom imprès en solidaritat amb el personal de l'Hospital Comarcal del Vendrell. Tots els beneficis generats per aquest artícle aniran destinats a ajuts per als sanitaris que treballen lluitant contra la Covid-19 a l’hospital.

Es tracta d'una mascareta higiènica personal reutilitzable fabricada amb doble capa de teixt tècnic de 130g/m2, amb una composició de 82% polièster i 18% elastà. La mascareta té un filtre interior de TNT spunplace de 44 g/m2 (80% polièster-20% viscosa) i és un article homologat per AITEX. La mascareta és un producte domèstic, no sanitari. L'article es presenta en un embossat individual d’una mascareta amb cinta elàstica per ajustar al cap + 2 filtres TNT.

Una altra avantatge és que les mascaretes es poden rentar i desinfectar amb detergent i aigua a temperatura entre 60º-90º. Cal secar-les completament abans de tornar a fer servir.

Degut a l’estat d’alarma, la recepció d’aquest artícle pot trigar uns 10 dies aproximadament des del moment de la realizació de la comanda.

La comanda es pot fer, per 9 euros, a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: