Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Últimes hores per col·laborar amb el Fons Cooperatiu per l'Emergència Social i Sanitària

Al Camp de Tarragona, hi ha tres entitats receptores dels Fons: Makers Tarragona, El Brot (Reus) i Aresta (Santa Coloma de Queralt)

La cooperativa agroecològica El Brot (Reus) és una de les entitats receptores del Fons La cooperativa agroecològica El Brot (Reus) és una de les entitats receptores del Fons ARXIU / COOP57
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 30 abril 2020 10:20

L'Economia Social i Solidària (ESS) catalana no s’atura. Iniciatives arreu el territori han reorientat la seva activitat quotidiana per donar resposta a l'emergència social i sanitària: cosint mascaretes i bates, fabricant viseres 3D, produint i distribuint productes agroecològics, tenint cura de les persones o desenvolupant tecnologies lliures per teletreballar.

L’ESS catalana ha impulsat el Fons Cooperatiu per l'Emergència Social i Sanitària, amb la voluntat d’obrir una primera convocatòria que doni suport econòmic a 26 iniciatives solidàries d'arreu del país que aportin solucions directes a l’emergència i requereixen de recursos per la seva sostenibilitat. El termini per poder col·laborar o fer aportacions finalitza a la mitjanit d'aquest dijous 30 abril. 

Fins ara, al Camp de Tarragona hi ha tres entitats receptores d'aquests fons: Makers Tarragona, la cooperativa agroecològica El Brot (Reus) i la cooperativa agroecològica Aresta (Santa Coloma de Queralt).

Pel que fa als seus projectes, Makers Tarragona (aportació de 3.000e) elaboren equips de protecció individual a partir de la impressió 3G. Els recursos es destinaran a comprar els subministres per poder imprimir. El Brot (2.000e) destinarà els recursos al transport de comandes a usuàries de la ciutat que ho necessiten. I Aresta (3.850e) està muntant una xarxa de distribució amb productores per proveir directament diferents municipis del Camp.

Els promotors estan mirant d'ampliar el Fons, en una segona fase, per a recaptar més recursos i destinar-los a noves iniciatives.

Si voleu més informació sobre el Fons o fer alguna aportació, podeu consultar aquest enllaç.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: