Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Onze morts i 26 nous casos de coronavirus a la demarcació de Tarragona

Hi ha 307 persones hospitalitzades, 63 de les quals a l'UCI

Imatge de la façana de la residència Nostrallar dels Pallaresos, el 8 d'abril del 2020 Imatge de la façana de la residència Nostrallar dels Pallaresos, el 8 d'abril del 2020 ROGER SEGURA / ACN
Societat ACN
Dimarts, 14 abril 2020 19:40

El Departament de Salut ha confirmat onze morts més per coronavirus aquest dimarts a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 154 –onze a l'Ebre i 143 al Camp. Pel que fa als positius per coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 26 més i la xifra s'enfila als 1.538.

Aquest dimarts hi ha 307 persones hospitalitzades –26 més que dilluns. En concret, al Camp de Tarragona s'han confirmat onze morts i 20 casos nous, la qual cosa eleva a 1.372 la xifra acumulada de positius. D'aquests, 275 persones es troben ingressades, 55 de les quals a l'UCI. A les Terres de l'Ebre, sis nous casos eleven la xifra acumulada de contagis a 166. D'aquests, n'hi ha 32 d'hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI.
Segons Salut, a la regió sanitària ebrenca no hi ha hagut cap mort confirmada per coronavirus i s'ha donat d'alta un pacient.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: