Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vuit morts i 43 nous casos confirmats de coronavirus a la demarcació de Tarragona

Hi ha 274 persones hospitalitzades, 67 de les quals a l'UCI

Imatge d'arxiu de l'exterior de l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'exterior de l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Divendres, 10 abril 2020 19:42

El Departament de Salut ha confirmat vuit morts més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 128 –deu a l'Ebre i 118 al Camp i al Baix Penedès.

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 43 més i la xifra s'enfila als 1.350. Aquest divendres hi ha 274 persones hospitalitzades –32 menys que dijous. En concret, al Camp de Tarragona s'han confirmat vuit morts i 38 casos nous, la qual cosa eleva a 1.206 la xifra acumulada. D'aquests, 246 persones es troben ingressades, 58 de les quals a l'UCI.

A les Terres de l'Ebre, cinc nous positius eleven la xifra acumulada de contagis a 144. D'aquests, n'hi ha 28 d'hospitalitzats, nou dels quals a l'UCI. A l'Ebre no s'han confirmat víctimes mortals. En canvi, s'ha donat una altes a domicili, segons Salut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: