Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Setze morts i un centenar de nous casos confirmats de coronavirus a la demarcació de Tarragona

Hi ha 306 persones hospitalitzades, 66 de les quals a l'UCI

Sis de les morts s'han produït a la residència Sant Antoni Abat de l'Arboç (Baix Penedès) Sis de les morts s'han produït a la residència Sant Antoni Abat de l'Arboç (Baix Penedès) AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat ACN
Dijous, 09 abril 2020 19:34

El Departament de Salut ha confirmat setze morts més per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 120 –deu a l'Ebre i 110 al Camp-Baix Penedès.

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 101 més i la xifra s'enfila als 1.307. Aquest dijous hi ha 306 persones hospitalitzades –quatre menys que dimecres.

En concret, al Camp de Tarragona i al Baix Penedès s'han confirmat setze morts i 90 casos nous, la qual cosa eleva a 1.168 la xifra acumulada. D'aquests, 279 persones es troben ingressades, 57 de les quals a l'UCI.

A les Terres de l'Ebre, onze nous positius eleven la xifra acumulada de contagis a 139. D'aquests, n'hi ha 27 d'hospitalitzats, nou dels quals a l'UCI. A l'Ebre no s'han confirmat víctimes mortals. En canvi, s'han donat cinc altes a domicili i la primera alta d'UCI cap a hospitalització, segons Salut.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: