Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Neix #TotesATaula, campanya en suport a la pagesia i a col·lectius de risc pel Covid-19

Impulsada per Opcions, també dona suport a la pagesia agroecològica i a projectes de foment del consum responsable, dels quals, La Bajoca de Valls n’és referent al Camp

Imatge d'arxiu de productes del Grup de Consum La Bajoca de Valls Imatge d'arxiu de productes del Grup de Consum La Bajoca de Valls ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 07 abril 2020 16:13

Davant la greu crisi sanitària i els anuncis d’una crisi econòmica potencialment devastadora, la cooperativa de consum responsable Opcions fa una aposta col·lectiva amb #TotesATaula, per desplegar la solidaritat i no deixar ningú́ enrere. #TotesATaula és una campanya de suport a les persones més vulnerables que apuntala, al mateix temps, dos sectors d’importància cabdal pel futur: d’una banda, la pagesia agroecològica del país i, d’una altra, els projectes de foment del consum responsable i de l’Economia Social i Solidària dels quals, la cooperativa La Bajoca de Valls n’és el referent al Camp de Tarragona.

Durant l'estat d'alarma, Opcions aportarà el 80% de les noves altes de sòcies i socis, els augments de quotes i els donatius que rebin a un fons destinat a comprar productes de la pagesia local i agroecològica per distribuir-los entre els col·lectius més vulnerables.

Tots els aliments de la campanya provindran dels projectes agroalimentaris que estan recopilant Arran de Terra i Pam a Pam. Així́ es vol consolidar la seva tasca en aquest moment de crisi i, per això̀, també́ es vol aprofitar el moment per animar a consumir els seus productes directament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: