Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà reparteix 43 lots setmanals a domicili

Mentre que abans de la crisi del Covid-19 el departament atenia 24 famílies, després s’hi ha sumat 19 urgències ateses

EL PDA distribueix lots amb aliments bàsics setmanals EL PDA distribueix lots amb aliments bàsics setmanals AJUNTAMENT DE RODA DE BERÀ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 07 abril 2020 10:20

Serveis Socials treballa aquests dies al 200% de la seva capacitat quant a recursos humans i materials, atenent a les persones més vulnerables i als que més ajuda necessiten durant la crisi de la COVID-19.

El departament de Serveis Socials de Roda de Berà repartia, aquest dilluns, una part dels lots d’aliments i productes bàsics que el Punt de Distribució d’Aliments (PDA) distribueix cada setmana entre les famílies més vulnerables. Actualment, en total, es reparteixen 43 lots setmanals d’aliments bàsics a domicili.

Arran de l’estat d’alarma les famílies van deixar d’anar a les dependències del PDA, per evitar el risc de propagació del virus, i des de llavors les treballadores del departament, amb els voluntaris i voluntàries, Protecció Civil, i els membres de la brigada municipal, fan el repartiment a domicili, directament a les llars d’aquestes famílies. Abans de la crisi sanitària per la COVID-19 el departament atenia 24 famílies, a les quals s’hi han sumat 19 urgències ateses, de moment, totes elles amb un informe de valoració previ de Serveis Socials.

A més de les 43 famílies ateses d’aquesta manera, el departament s’està fent càrrec de les comandes –compres al supermercat o encàrrecs de la farmàcia–, de totes aquelles persones que no poden sortir de casa, persones grans, amb patologies prèvies o amb dificultats de mobilitat de Roda de Berà que estan confinades a casa per tal d’evitar el contagi, en ser el col·lectiu amb més risc i més vulnerable. L’Ajuntament recorda que qualsevol persona que necessiti ajuda pot trucar al 977 80 93 38.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: