Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Rotary Club de Tarragona lliura desinfectant sanitari a diferents institucions i entitats

El material, per valor de més de 4.000 euros, forma part d'una campanya de donacions per la crisi de la Covid-19

Representants del Rotary Club Tarragona Degà fan una donació de desinfectant sanitari a l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona Representants del Rotary Club Tarragona Degà fan una donació de desinfectant sanitari a l'Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona ROTARY CLUB TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 05 abril 2020 18:43

A causa de la greu situació originada per la pandèmia de la Covid-19, el Rotary Club de Tarragona Degà ha dut a terme una campanya de donacions de material desinfectant d'ús sanitari, per valor de més de 4.000 euros, a diferents entitats i institucions tarragonines.

Concretament s'han fet lliuraments de material a: Hospital de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona, Pius Hospital de Valls, Càritas Diocesana de Constantí i de Sant Pere i Sant Pau, Germans Rogacionistes de Nostra Senyora del Loreto, Guàrdia Urbana de Tarragona, Policía Nacional i Fundació Bona Nit de Tarragona.

Amb aquestes donacions, el Rotary Club de Tarragona Degà vol contribuir al benestar de la seva comunitat, que és una de les seves funcions principals, i es compromet a continuar treballant per ajudar a pal·liar la greu situació generada per aquesta crisi sanitària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: