Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra reparteix 65 targetes moneder a famílies amb risc d’exclusió social

Les targetes es recarreguen periòdicament, a raó de 2 € per dia, i estan destinades a l’adquisició d’aliments

La Regidoria d'Acció Social de Torredembarra ha repartit aquest divendres les targetes moneder La Regidoria d'Acció Social de Torredembarra ha repartit aquest divendres les targetes moneder AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 abril 2020 15:52

La Regidoria d'Acció Social de l'Ajuntament de Torredembarra ha repartit aquest divendres les targetes moneder que s’han destinat a famílies amb risc d'exclusió social. És un complement d’ajuda per a infants, als quals, es fa un seguiment des de Serveis Socials.

Són un total de 69 targetes que es recarreguen periòdicament, a raó de 2 € per dia i estan destinades a l’adquisició d’aliments. Les persones que no les han pogut recollir les trobaran a la seva disposició, a partir de dimarts, a l'OAC.

També es va dur a terme un segon repartiment de les targetes moneder de beques de menjador que havien quedat pendents d’entregar. El total de beques menjador per a alumnes de Torredembarra és de 487.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: