Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig del Camp recorre a un dron per identificar vehicles que intenten esquivar controls policials

La Policia Local deté set persones i aixeca 142 actes per incomplir el confinament

Control de la Policia Local de Mont-roig del Camp Control de la Policia Local de Mont-roig del Camp AJUNTAMENT DE MONT-ROIG DEL CAMP
Societat ACN
Divendres, 03 abril 2020 21:27

La Policia Local de Mont-roig del Camp ha engegat aquest divendres al matí un operatiu especial per controlar els accessos i evitar la possible arribada de persones a les segones residències per Setmana Santa, tal com estan fent altres nuclis turístics de la demarcació en plena crisi del coronavirus. A Mont-roig, però, a més de controls presencials als principals accessos, la Policia Local ha començat a volar un dron per identificar vehicles que vulguin esquivar la policia i accedir a les segones residències per camins secundaris i menys habituals. Segons l'Ajuntament, des de l'inici de l'estat d'alarma la Policia Local ha detingut set persones i ha obert 142 actes per incomplir el confinament.

L'operatiu policial es fa de forma conjunta i en coordinació amb les policies locals de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, i de Cambrils, i els Mossos d'Esquadra. L'Ajuntament adverteix que les actuacions s'intensificaran els pròxims dies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: