Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca aconsella les comunitats de propietaris sobre com protegir-se del coronavirus

Mantenir els espais comuns nets i desinfectats, utilitzar l'ascensor d'un en un o rentar-se les mans si es toca la mascota d'un veí són alguns dels consells

L'Ajuntament de Vila-seca L'Ajuntament de Vila-seca CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 03 abril 2020 14:29

L’Ajuntament de Vila-seca ha dissenyat i distribuït un total de 500 cartells sobre com contribuir al correcte funcionament dels edificis d’habitatges. Durant aquests dies, els cartells s’estan enganxant a les diverses comunitats de propietaris del municipi, per part de voluntaris de Protecció Civil de Vila-seca.

La informació que es recull al cartell, en format bilingüe (català i castellà), inclou un total de cinc consells a seguir pels veïns de les comunitats. Aquests són: mantenir els espais comuns nets i desinfectats, utilitzar l’ascensor si és imprescindible i només d’un en un, no utilitzar les zones comunes, rentar-se les mans abans i després de manipular bitllets i monedes en cas de demanar menjar a domicili i rentar-se les mans si es toca la mascota d’un veí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: