Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Mont-roig anima a pintar samarretes amb una imatge que simbolitza el triomf al coronavirus

El dibuix, creat per l’artista local Nacho López, i que cadascú pot adaptar com vulgui a qualsevol peça de roba, és també un agraïment a les persones que faran possible la victòria

Imatge confeciconada per Nacho López, que simbolitza el triomf a la batalla del coronavirus Imatge confeciconada per Nacho López, que simbolitza el triomf a la batalla del coronavirus NACHO LÓPEZ
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 abril 2020 09:23

La crisi del coronavirus és una batalla, que tard o d’hora guanyarem. Aquest missatge positiu és el que l’Ajuntament de Mont-roig del Camp vol transmetre a través d’una proposta en què s’anima a tots els veïns i veïnes a confeccionar i decorar una samarreta amb un dibuix comú que simbolitza el final del confinament i el triomf a la crisi del Covid-19.

Aquest dibuix, que ha creat l’artista local Nacho López Campos, s’ha de plasmar a una samarreta bàsica o a qualsevol peça de roba. Es pot deixar volar la imaginació, aprofitant el confinament, i utilitzar el dibuix seleccionat per afegir-hi la decoració es vulgui. De fet, també es pot pintar damunt d’un llençol i penjar-lo al balcó, per exemple, o bé afegir-li el símbol que s'està fent viral mundialment de l'arc de Sant Martí.

El dibuix de Nacho López simbolitza que “un cop acabi la lluita contra el coronavirus tindrem el món als nostres peus, havent aprés moltes lliçons sobre la vida i la forma de viure-la i aixecant el trofeu que representarà l’agraïment a totes les persones que van fer possible aquesta victòria (personal sanitari, policies, treballadors/es de supermercats, personal de neteja i tots els altres gremis). També representarà l’agraïment a totes les persones que s’han quedat a casa”.

Per això s’anima tothom a compartir el resultat a les xarxes socials utilitzant les etiquetes #joemvaigquedaracasa #yomequedéencasa, un hashtag que simbolitza també que entre tots es fa possible que aviat puguem guanyar aquesta batalla.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: