Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

600 actes i tres detinguts a Reus en una setmana per incomplir l’ordre de confinament

També s'han obert diligències contra dues persones per desobediència greu sense detenció

Imatge de l'interior d'un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus Imatge de l'interior d'un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 17:46

La Comissió de Coordinació per a la Seguretat Covid-19 de Reus ha celebrat aquest dijous, 2 de març, la seva reunió setmanal per analitzar la seguretat a la ciutat i el grau de compliment per part de la ciutadania de les mesures de confinament decretades amb l'estat l'alarma. Entre el 22 de març i l'1 d'abril, entre els diferents cossos de seguretat que operen a Reus s'han aixecat un total de 603 actes per incompliment de l'ordre de confinament i s'han detingut a tres persones per desobediència greu o reiteració. També s'han obert diligències contra dues persones per desobediència greu sense detenció.

D'altra banda, durant aquesta setmana, la Guàrdia Urbana ha aixecat cinc actes per sorolls o molèsties veïnals (17 des que es va decretar l'estat d'alarma); i ha realitzat 10 identificacions de persones sense sostre (22 des de que es va decretar l'estat d'alarma) per derivar-los als Serveis Socials municipals per oferir-los allotjament i higiene.

Cal recordar que incomplir les restriccions de l'estat d'alarma pot comportar denúncies administratives i penals; i pot comportar sancions d'entre 100 i 600.000 euros.

La Comissió de Coordinació per a la Seguretat Covid-19

La Comissió de Coordinació per a la Seguretat Covid-19 de Reus és l'òrgan que facilita la cooperació i la coordinació entre l'Ajuntament, la Guàrdia Urbana i la resta de cossos i forces de seguretat i es reuneix de manera periòdica durant l'emergència sanitària. Està presidida per l'alcalde i en formen part la vicealcaldessa, la regidora de Seguretat, Convivència i Civisme, l'Intendent Cap de l'Àrea Bàsica Policial Biax Camp -Priorat dels Mossos d'Esquadra, el comissari Cap de la Comissaria Cos Nacional de Policia de Reus , el sots-inspector en Cap de la Guàrdia Urbana de Reus, i el secretari de l’Ajuntament de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: