Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia de Mont-roig regala escuts als infants amb autisme per agrair el seu esforç durant el confinament

Coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, el cos policial els hi regalarà braçalets amb l’escut policial i el missatge ‘Pels Valents’

Imatge dels escuts que s'entregaran als nens amb autisme de Mont-roig Imatge dels escuts que s'entregaran als nens amb autisme de Mont-roig AJUNTAMENT DE MONT-ROIG
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 16:09

Degut a les circumstàncies, els nens i nenes amb TEA, aquests dies de confinament tenen un permís especial per poder sortir al carrer acompanyats d’un adult. Per aquest motiu, i coincidint amb el Dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, 2 d’abril, la Policia Local de Mont- roig del Camp els hi demana que els ajudin a transmetre un missatge de valentia i coratge a la resta de la població.

Per això regalaran a tots aquests infants uns braçalets amb l’escut del cos policial i el missatge ‘Pels Valents’, que fa uns mesos es van elaborar per recollir fons per la lluita contra el càncer infantil. La Policia els demana, que els ajudin a explicar a tota la població que malgrat qualsevol malaltia, els nens i nenes també estan lluitant cada dia, amb el millor dels seus somriures, per tirar endavant i sortir d’aquesta situació. És doncs, un gest d’agraïment a tots els infants.

Els braçalets amb els escuts de la policia han estat cosits per una veïna de Masos d’en Bladé a partir de material cedit per l’empresa Duna de Miami Platja. Les famílies que vulguin regalar-ne un als seus fills i filles amb autisme es poden posar en contacte amb la Policia Local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: