Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Pallaresos demana la presència de l'Exèrcit a la residència Nostrallar

La residència privada de gent gran ja acumula 20 casos positius de coronavirus

Imatge d'arxiu de la residència de gent gran Nostrallar dels Pallaresos Imatge d'arxiu de la residència de gent gran Nostrallar dels Pallaresos ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 14:43

L'Ajuntament dels Pallaresos ha sol·licitat a la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona la presència de la Unitat Militar d'Emergències (UME) a la residència Nostrallar. Així ho ha acordat el govern municipal, després de confirmar l'augment de casos positius per coronavirus al centre, que ja en són 20. La Subdelegació ja s'ha posa en contacte amb l'Ajuntament per coordinar tots els passos a seguir per aconseguir la presència de la UME, com més aviat millor, per tal de donar suport i col·laborar en allò que faci falta.

Segons l'equip de govern, la decisió s'ha près després de constatar -a causa de la informació "esbiaixada" facilitada per la residència- "les preocupacions rebudes per part dels familiars dels residents i treballadors de la mateixa residència, la manca de mitjans del mateix ajuntament i l'augment exponencial de casos confirmats de coronavirus". L'acord s'ha comunicat prèviament a la Delegació del Govern de la Generalitat a Tarragona, institució que es va encarregar de la desinfecció de la residència.

El consistori continuarà col·laborant en tot el que estigui al seu abast amb la residència i la brigada municipal seguirà desinfectant les zones comercials i carrers del municipi durant els pròxims dies.

Finalment, l'Ajuntament apel·la un cop més "a la responsabilitat de veïns i veïnes, en moments com l'actual és important seguir les mesures establertes i, sobretot, evitar al màxim sortir de casa".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: