Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mare Terra rep dispositius electrònics per entregar a gent gran

Després de la desinfecció, s’entregaran a residències i hospitals

Imatge de l'entrega de les tauletes Imatge de l'entrega de les tauletes MARE TERRA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 02 abril 2020 11:50

La campanya de l’ONG Mare Terra Fundació Mediterrània comença a donar els seus fruits. Ahir a la tarda, el Grupo León va recollir tablets i un ordinador per entregar a residències i hospitals, amb l’objectiu de facilitar la comunicació entre gent gran i les seves famílies.

Abans de l’entrega, els dispositius passaran el període de desinfecció recomanat. Un cop s’hagi realitzat, un dels dispositius anirà al geriàtric de Roda de Barà i es decidirà on es deixen la resta en funció de la urgència i la demanda de cada centre.

Mare Terra segueix fent una crida a tothom del Camp de Tarragona que tingui una tablet o un dispositiu electrònic sense utilitzar, a què el cedeixi a la gent gran perquè aquesta es pugui comunicar amb els seus familiars. Per col·laborar solament s’ha d’escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

El president de la Fundació, Ángel Juárez , s’alegra de l’acceptació i l’èxit de la iniciativa: “La població està demostrant que és solidària front del coronavirus i això ens emociona”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: