Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dotze noves morts eleven a 53 les defuncions per coronavirus a la demarcació

Hi ha 52 nous casos positius confirmats i 307 persones hospitalitzades, 70 a l'UCI

Imatge d'arxiu de l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'àrea d'Urgències de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimecres, 01 abril 2020 19:13

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimecres dotze víctimes mortals més per coronavirus a la demarcació de Tarragona. Aquesta xifra, la més elevada fins ara en 24 hores, situa en 53 les defuncions acumulades –cinc a l'Ebre i 48 al Camp de Tarragona i al Baix Penedès.

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n'han confirmat 52 més i la xifra s'enfila als 740. Aquest dimecres hi ha 307 persones hospitalitzades, set més que dimarts. En concret, al Camp-Baix Penedès s'han confirmat dotze morts i 46 casos nous, la qual cosa eleva a 637 l'acumulat. D'aquests, 274 persones es troben ingressades, 62 de les quals a l'UCI.

A les Terres de l'Ebre s'han confirmat sis casos nous, i l'acumulat arriba als 103. En aquesta regió hi ha 33 hospitalitzats, vuit dels quals a l'UCI. Salut també ha informat que aquest dimecres no hi ha hagut cap defunció per la covid-19 a la regió sanitària ebrenca i que hi ha hagut una nova alta hospitalària al Verge de la Cinta de Tortosa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: