Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Costureres Solidàries de Tarragona necessita material per cosir mascaretes sanitàries

Falta roba, gomes i bosses tipus esmorzar

Una veïna de Sant Salvador lliurant mascaretes a un membre de Protecció Civil Una veïna de Sant Salvador lliurant mascaretes a un membre de Protecció Civil PROTECCIÓ CIVIL TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 01 abril 2020 17:56

El col·lectiu de dones Costureres Solidàries del barri tarragoní de Sant Salvador ha fet una crida a la col·laboració de persones i empreses ja que necessiten material per seguir cosint mascaretes pels sanitaris. En concret, fa falta roba, gomes i bosses tipus esmorzar. Per a aportar material, cal posar-se en contacte amb el telèfon 645606326 (Uvy-Sant Salvador). Costureres Solidàries compta amb responsables a cada barri i també a Perafort.

A tall d'exemple, el grup de Costureres Solidàries de Sant Salvador han entregat màscares per als usuaris del CAP Sant Salvador. També lliuraran mascaretes a la resdiència de minusvàlids del barri, als sanitaris, a personal d'oficines d'entitats bancàries, comeciants, agents dels Mossos d'Esquadra i camioners, entre altres.

A banda d'aquest col·lectiu, són moltes les mostres de solidaritat en la confecció de material per a mascaretes i/o material de protecció a la ciutat. Sense anar més lluny, Protecció Civil de Tarragona mostrava ahir dimarts el seu agraïment per les 500 mascaretes confeccionades per la veïna de Sant Salvador M.Ángeles Marín per als voluntaris de PC.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: