Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Dues empreses del Morell fabriquen pantalles facials per fer arribar als centres sanitaris

TGN Làser i Arquitectura Impresa han donat ja deu pantalles al CAP del municipi

Imatge d'una pantalla protectora per al personal sanitari Imatge d'una pantalla protectora per al personal sanitari CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 01 abril 2020 15:19

Davant la crisi sanitària, la solidaritat s’estén arreu del territori amb nombroses iniciatives. En aquest sentit, TGN Làser i Arquitectura Impresa, dues empreses del Morell, estan fabricant pantalles facials amb impressores 3D, en xarxa amb aficionats a aquest tipus d'impressió. Aquesta iniciativa solidària es posa en marxa amb l’objectiu de fer arribar aquest material als centres sanitaris del territori i que els professionals que aquests dies es troben en primera línia puguin tenir alguna garantia de seguretat.

Els seus creadors  han fet entrega de deu pantalles al CAP del Morell. CEDIDA

pantalles protectores el morell2

En el cas del Morell, les dues empreses han donat ja deu pantalles facials al personal sanitari del CAP. Per això, des de l’Ajuntament mostren el seu agraïment per la implicació i l’esforç de moltes persones que aporten “el seu granet de sorra per ajudar als altres”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: