Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El COAATT ofereix cursos gratuïts al seus col·legiats mentre duri el confinament

A més, s’han suspès les quotes de residents, no residents i de les societats

Imatge d'un edifici en construcció Imatge d'un edifici en construcció CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 01 abril 2020 14:36

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT) està recollint recursos formatius gratuïts per posar a l’abast dels seus col·legiats. L’objectiu és, precisament, que es pugui fer ús d’aquests cursos mentre duri el confinament decretat degut a la crisi sanitària del COVID-19. La iniciativa respon també al fet que els coordinadors de seguretat i salut de les obres es troben davant una situació de la que no hi ha precedents i, per tant, sense pautes establertes sobre com han de posicionar-se i quines mesures s’han d’adoptar.

Els recursos formatius que ofereix gratuïtament el COAATT són, entre altres, la videoconferència per explicar als coordinadors de seguretat i salut de les obres davant el Covid-19. A partir d’aquí, la seguiran altres activitats gratuïtes com la jornada tècnica sobre els nous requisits del Codi Tècnic d’Edificació, una masterclass sobre el project management, una altra sobre gestió de contractes i prevenció de reclamacions o una sobre la construcció i els seus professionals en l’àmbit de la transformació i la irrellevància.

Amb aquesta iniciativa, el COAATT busca que tots els seus col·legiats segueixin estan al dia, posar-los al seu abast mecanismes per aconseguir-ho ara des de la distància i mantenir la seva tasca formadora que, durant tot l’any, és constant.

Quotes col·legials suspeses

Una altra mesura que ha pres el COAATT per ajudar als seus col·legiats durant aquest temps és la suspensió de la quota de residents, no residents i de les societats fins a nou acord de la Junta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: