Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP insta al govern de Ricomà a exigir a FCC que proporcioni els materials de protecció adequats als seus treballadors

Segons els cupaires, el material que ha facilitat l'empresa al personal de la neteja "es limita a mascaretes de tipus quirúrgic"

La CUP també sol·licita que FCC garanteixi la totalitat del servei de neteja La CUP també sol·licita que FCC garanteixi la totalitat del servei de neteja CUP TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Març 2020 19:18

El Grup Municipal de la CUP de Tarragona s'ha fet ressò de nombroses queixes del veïnatge sobre la manca de neteja de la ciutat: papereres desbordades, contenidors saturats i gran quantitat de guants de plàstic i d’excrements de gos als carrers.

Per tot plegat, el passat divendres la CUP va informar el govern municipal de l'alcalde Ricomà d’aquestes queixes i va manifestar la seva doble preocupació al respecte: "la manca de neteja en un moment que caldria ampliar-la per minimitzar el contagi" i, d’altra banda, "vers la necessitat de garantir que l’empresa prestatària del servei, FCC, garanteixi la protecció del seu personal, proporcionant-los els EPIs".

Segons la CUP, a hores d’ara, el material que ha facilitat l’empresa als treballadors i treballadores de la neteja "es limita a mascaretes de tipus quirúrgic, les quals són del tot insuficients". A més, la CUP considera prioritari que se’ls proporcioni el material adient per desinfectar, de manera efectiva, els carrers de la ciutat.

Tanmateix, la CUP de Tarragona també se suma a la crida perquè el conjunt de la ciutadania tingui cura de les nostres places i carrers. Amb tot, les cupaires consideren que "l’actitud de la gent vers la via pública ha estat un debat recorrent i no podem quedar-nos amb la consigna reduccionista que repetia Ballesteros quan limitava l’anàlisi a una qüestió d’incivisme". Independentment que això sigui una realitat, la CUP manifesta que "no existeix cap argument que justifiqui que ara mateix la neteja de la ciutat s’estigui realitzant amb serveis mínims, més quan aquesta ha estat inclosa dins del llistat dels considerats com a serveis essencials".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: