Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien persones que havien anat a Cambrils a passejar o a fer un pícnic

La Policia Local s'apropa a les 150 denúncies per incomplir les restriccions i abusar de les excepcions contemplades

Imatge d'un control de la Policia Local de Cambrils, el 24 de març del 2020 Imatge d'un control de la Policia Local de Cambrils, el 24 de març del 2020 AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Societat ACN
Dimarts, 31 Març 2020 18:50

La Policia Local de Cambrils ja ha denunciat 147 persones per incomplir les restriccions i per fer un ús abusiu de les excepcionalitats contemplades en el decret de l'estat d'alarma. En la darrera setmana el cos policial ha denunciat diverses persones d'altres municipis que passejaven per Cambrils sense cap causa justificada. Entre aquests hi ha un menor que feia dotze dies que s'havia escapat d'un centre de menors de Reus i que ja ha estat retornat; un grup de persones que feia un pícnic al pàrquing de les Comes, i un home que conduïa un ciclomotor de forma temerària al barri de la Parellada. La Policia Local també ha participat en les gestions per allotjar un home amb Alzheimer que els Mossos havien aturat en un control.

L'Ajuntament de Cambrils insisteix a demanar a la ciutadania que surti de casa el temps mínim imprescindible i respecti les restriccions de l'estat d'alarma. El consistori assegura que ha detectat veïns que fan passejades amb gossos poc segures, tot i que la immensa majoria "està complint les restriccions de forma exemplar". Per aquest motiu, recorda que les passejades han de ser curtes i que es recomana fer-les a una distància màxima de 200 metres del domicili.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: