Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mont-roig del Camp lliura 264 targetes moneder a les famílies amb beca de menjador

Les targetes es podran utilitzar exclusivament per comprar aliments

Imatge d'arxiu de targetes moneder Imatge d'arxiu de targetes moneder CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Març 2020 16:56

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp va repartir el passat cap de setmana un total de 264 targetes moneder per a l’alumnat que té concedida una beca de menjador. Les targetes, trameses pel Consell Comarcal del Baix Camp, es van lliurar als domicilis de totes aquelles famílies que compten amb aquesta beca al municipi. El grup de voluntaris del municipi va ser l'encarregat de repartir-les casa per casa, amb preví avís.

Les targetes moneder es poden fer servir exclusivament per comprar menjar en qualsevol dels establiments d’alimentació que disposin de sistema de pagament amb TPV. Aquestes targetes van carregades inicialment amb 40 euros, a raó de 4 euros per dia lectiu en què l’escola està tancada. La Generalitat carregarà automàticament la targeta a mesura que es vagi allargant l’Estat d’Alarma i, per tant, el tancament de les escoles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: