Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hotel Hostal Sport agraeix la feina dels sanitaris del CAP de Falset amb una nit de descans

Podran gaudir d’aquest obsequi un cop s’hagi superat la crisi sanitària

Imatge de recurs d'una sanitària Imatge de recurs d'una sanitària CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Març 2020 12:16

L’Hotel Hostal Sport de Falset, conscient que són moments complicats pel sector de l’hostaleria, però sobretot i ara mateix, pel personal sanitari de tot el país, ha volgut agrair l’esforç dels treballadors del Centre d’Atenció Primària de Falset, qui estan vivint de primera mà i sense descans les situacions més dures d’aquesta pandèmia, obsequiant-los amb una nit de descans, en habitació doble i amb esmorzar inclòs, a l’Hotel Hostal Sport. En podran gaudir un cop aquesta situació hagi passat i l’hotel i restaurant hagin obert les portes de nou.

Així doncs, l’Hotel Hostal Sport, un dels establiments històrics del Priorat, ha posat a disposició del personal del CAP de Falset 15 de les seves habitacions dobles, situades al centre de la població. La gerent de l’Hotel Hostal Sport, Marta Domènech, ha volgut transmetre al personal del centre sanitari, a través d’un comunicat, el seu agraïment i suport per la tasca imprescindible que tots els professionals que hi treballen estan
duent a terme.

Des de l’Hotel Hostal Sport, estan convençuts que tot tornarà a ser com abans. I per això, a banda de promoure accions solidàries com aquesta, treballen des de casa perquè el restaurant i l’hotel tornin el més aviat possible a la normalitat amb campanyes com ‘Adéu Coronavirus, hola Priorat’, a través de la qual facilita que les persones regalin experiències al Priorat durant el confinament, però no les paguin fins que la persona que rebi el regal faci la reserva un cop la situació de crisi finalitzi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: