Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els caçadors del Camp de Tarragona alerten del proper creixement de la fauna cinegètica pel confinament

Adverteixen que, en poques setmanes, pot haver-hi un creixement de porcs senglars que s'apropin a les ciutats

Els caçadors han acabat les batudes del porc senglar i també els afecta el confinament Els caçadors han acabat les batudes del porc senglar i també els afecta el confinament ACN
Societat Jaume Garcia / Tarragona21/ GDDCT
Dimarts, 31 Març 2020 11:11

Els caçadors del Camp de Tarragona estan preocupats pel que ja preveuen proper creixement de la fauna cinegètica degut a l’aturada forçada que provoca el confinament pel coronavirus. Els caçadors estan confinats i la caça, també. Constaten que si bé ara la situació és de calma perquè ha acabat el període de caça del porc senglar, en poques setmanes pot haver un creixement que anirà a més.

"El calendari el marca el coronavirus. Els senglars són a les portes de Tarragona", avisa gràficament a 'Tarragona21' el president de la Federació de Caça de Tarragona, Joaquim Vidal, que agrupa els caçadors del Camp. ‘Serà una sorpresa el que ens trobarem’, adverteix.

En altres comunitats del nord del país es veuen ja óssos baixant als pobles, llops acostant-se a viles i senglars a Barcelona. La fauna viu una època d’esplendor.

Llegiu l'article sencer a 'Tarragona21'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: