Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Arboç crea un servei telefònic per estar en contacte amb les persones grans que viuen soles

S’està en contacte amb 330 persones grans o depenents de la vila

L'Hospital de Sant Antoni a l'Arboç L'Hospital de Sant Antoni a l'Arboç AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 31 Març 2020 10:26

Arran de l’estat d’emergència, l’Ajuntament de l'Arboç va crear un servei a partir del mateix dia 16 de març, per estar en contacte telefònic permanent amb les persones grans de la vila que viuen soles i també persones depenents. Personal de l’Ajuntament contacta periòdicament amb totes aquestes persones per saber com es troben i si necessiten alguna cosa. D’aquesta manera, algunes trucades deriven en servei d’atenció domiciliària per dur medicaments i productes de primera necessitat.  

Aquest servei ha dividit en tres grups les persones grans o depenents: les que es truquen cada dia, les que es truquen cada tres dies i les que es truquen setmanalment. Aquesta classificació es fa en funció de l’edat, el grau de dependència, i si disposen de recolzament familiar o no.  A més, voluntaris de Protecció Civil han realitzat una cinquantena d’actuacions per visitar els domicilis de persones grans que no contestaven o el telèfon estava malament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: